Hyppää sisältöön

Kesä yhdessä – Salossa, Yhdistysten Iltatori

To 4.8.2022 klo 16:00 - 21:00
Iltatori, Salon tori, Horninkatu 11
Salon kaupunki isännöi iltatoria 4.8. osana Kesä yhdessä – Salossa –kiertuetta ja tarjoaa salolaisille yhdistyksille mahdollisuuden tulla torille esittelemään omaa toimintaansa veloituksetta. Yhdistysten käytössä ovat kävelysillan paikat sekä kävelysillan jatkeena oleva Vilhonkadun osa.
Paikkoja voi varata 23.5.–17.6. välisenä aikana ottamalla yhteyttä viestinnän suunnittelija Eija Laitiseen eija.laitinen@salo.fi
Salon Iltatori ry vastaa toripaikkojen jakamisesta eli yhdistysten tiedot toimitetaan Salon Iltatori ry:lle, joka hoitaa järjestelyt siitä eteenpäin.
***********************************
Kesäkiertueen vuoden 2022 teema on Osallistu ja vaikuta. Teemaan liittyen esitellään muun muassa kaupungin vaikuttamistoimielimiä, jaetaan tietoa kaupungin eri osallisuus- ja vaikuttamiskanavista sekä -yhteistyöelimistä kuten taiteen ja kulttuurin Kulttuurikumppaneista ja liikunnan Seuraparlamentista.
Teemaa lähestytään myös taiteen keinoin. Sanataiteilija Katihanna Heikkisen ja Satu Pasion toteuttamissa korvaruno- ja runomuotokuvissa kohdataan tapahtumakävijöitä ja tallennetaan yhdessä kuultua ja koettua runomuotoon.
Myös osallistuvan budjetoinnin projekteja nähdään kesäkiertuetapahtumissa, kuten Poikki taideyhdistys ry:n matalan kynnyksen sirkustyöpajat ja esitykset koko perheelle sekä Taito Varsinais-Suomen/ Taitokeskus Salon yhteisöteos Salon monet kasvot.
Tule tapaamaan kyläyhdistysten edustajia sekä nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.
Kiertueella tavataan!
Päivitetty 10.6.2022
Yhteystiedot
Salon kaupunki, viestinnän suunnittelija Eija Laitinen
044 778 2153