Hyppää sisältöön

Kesä yhdessä – Salossa, Trömperipäivä

Su 10.7.2022 klo 11:00 - 15:00
Trömperin kestikievari, Vanha Turuntie 1326
Trömperipäivä järjestetään Trömperin kestikievarilla (Vanha Turuntie 1326).
Trömperi-päivä alkaa kansanlaulukirkolla klo 11. Klo 12 alkaen päivän ohjelmassa on työnäytöksiä, pihapelejä, kotieläimiä, musiikkia, Rikala-seuran tuotemyyntiä ja arpajaiset. Trömperin kahvila ja museo ovat avoinna koko päivän. Tapahtuman järjestää halikkolainen kotiseutuyhdistys Rikala-seura ry.
Lisätietoja ja paikkavaraukset: rikalaseura@gmail.com
*************************************
Kesäkiertueen vuoden 2022 teema on Osallistu ja vaikuta. Teemaan liittyen esitellään muun muassa kaupungin vaikuttamistoimielimiä, jaetaan tietoa kaupungin eri osallisuus- ja vaikuttamiskanavista sekä -yhteistyöelimistä kuten taiteen ja kulttuurin Kulttuurikumppaneista ja liikunnan Seuraparlamentista.
Teemaa lähestytään myös taiteen keinoin. Sanataiteilija Katihanna Heikkisen ja Satu Pasion toteuttamissa korvaruno- ja runomuotokuvissa kohdataan tapahtumakävijöitä ja tallennetaan yhdessä kuultua ja koettua runomuotoon.
Myös osallistuvan budjetoinnin projekteja nähdään kesäkiertuetapahtumissa, kuten Poikki taideyhdistys ry:n matalan kynnyksen sirkustyöpajat ja esitykset koko perheelle sekä Taito Varsinais-Suomen/ Taitokeskus Salon yhteisöteos Salon monet kasvot.
Tule tapaamaan kyläyhdistysten edustajia sekä nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.
Kiertueella tavataan!
Päivitetty 10.6.2022
Yhteystiedot
Miika Rosendahl