Hyppää sisältöön

Kesä yhdessä – Salossa, Suomusjärvi-päivä

Su 10.7.2022 klo 11:00 - 14:00
Suomusjärven kirjaston piha ja Nahvon puisto
Suomusjärvi-päivä järjestetään Suomusjärven kirjaston pihalla ja läheisessä Nahvon puistossa (Kitulantie 1).
Tapahtumassa mukana ovat mm. Suomusjärven VPK:n kalustoesittely perinteisen lohisoppakojun kanssa, Suomusjärven SiSu järjestää lapsille suunnistuksen Emit-leimausradan, Suomusjärven Karjala-seura ry:n karjalanpiirakkakoju avoinna, Suomusjärven maatalousnaiset arpoja myymässä, Suomusjärven eläkeyhdistys ry paistaa makkaraa, Suomusjärvi-seuran koju, harrastajateatteri SuoNäppien esitys, kirpputori- ja käsityöläismyyjäisten alue ja monenlaista muuta mukavaa.
Lisätietoja ja paikkavaraukset: Riitta Laine, 040 083 0641, suomusjarvi.seura6@gmail.com

*************************************
Kesäkiertueen vuoden 2022 teema on Osallistu ja vaikuta. Teemaan liittyen esitellään muun muassa kaupungin vaikuttamistoimielimiä, jaetaan tietoa kaupungin eri osallisuus- ja vaikuttamiskanavista sekä -yhteistyöelimistä kuten taiteen ja kulttuurin Kulttuurikumppaneista ja liikunnan Seuraparlamentista.
Teemaa lähestytään myös taiteen keinoin. Sanataiteilija Katihanna Heikkisen ja Satu Pasion toteuttamissa korvaruno- ja runomuotokuvissa kohdataan tapahtumakävijöitä ja tallennetaan yhdessä kuultua ja koettua runomuotoon.
Myös osallistuvan budjetoinnin projekteja nähdään kesäkiertuetapahtumissa, kuten Poikki taideyhdistys ry:n matalan kynnyksen sirkustyöpajat ja esitykset koko perheelle sekä Taito Varsinais-Suomen/ Taitokeskus Salon yhteisöteos Salon monet kasvot.
Tule tapaamaan kyläyhdistysten edustajia sekä nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.
Kiertueella tavataan!
Päivitetty 10.6.2022
Yhteystiedot
Riitta Laine
040 083 0641