Hyppää sisältöön

Kesä yhdessä – Salossa, Särkisalo-päivä

La 23.7.2022 klo 11:00 - 14:00
Meripirtti ja sen pihapiiri, Särkisalontie 590
Särkisalo-päivä järjestetään Meripirtissä ja sen pihapiirissä (Särkisalontie 590).
Päivä alkaa klo 11 pienten lasten juoksukilpailulla. Ohjelmalavalla on monenlaista paikallista tapahtumaa. Musiikista vastaa Erkki Liikanen. Päivän lopuksi valitaan vuoden särkisalolainen. Myyntikojuissa on paikallisia käsityötuotteita ja puutarhan antimia.
Lisätietoja ja paikkavaraukset: Jarmo Vähäsilta, 040 501 2800, jarmo.vahasilta@gmail.com
***************************************
Kesäkiertueen vuoden 2022 teema on Osallistu ja vaikuta. Teemaan liittyen esitellään muun muassa kaupungin vaikuttamistoimielimiä, jaetaan tietoa kaupungin eri osallisuus- ja vaikuttamiskanavista sekä -yhteistyöelimistä kuten taiteen ja kulttuurin Kulttuurikumppaneista ja liikunnan Seuraparlamentista.
Teemaa lähestytään myös taiteen keinoin. Sanataiteilija Katihanna Heikkisen ja Satu Pasion toteuttamissa korvaruno- ja runomuotokuvissa kohdataan tapahtumakävijöitä ja tallennetaan yhdessä kuultua ja koettua runomuotoon.
Myös osallistuvan budjetoinnin projekteja nähdään kesäkiertuetapahtumissa, kuten Poikki taideyhdistys ry:n matalan kynnyksen sirkustyöpajat ja esitykset koko perheelle sekä Taito Varsinais-Suomen/ Taitokeskus Salon yhteisöteos Salon monet kasvot.
Tule tapaamaan kyläyhdistysten edustajia sekä nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.
Kiertueella tavataan!
Päivitetty 10.6.2022
Yhteystiedot
Jarmo Vähäsilta
040 501 2800