Hyppää sisältöön

Kesä yhdessä – Salossa, Muurlan Wanhanajan markkinat

La 27.8.2022 klo 11:00 - 14:00
Muurlan Opiston pihapiiri, Muurlantie 365
Muurlan Wanhanajan markkinat järjestetään Muurlan Opiston pihapiirissä (Muurlantie 365).
Yhdistykset esittäytyvät omilla kojuillaan. Käsityöläiset myyvät itse tekemiään tuotteita. Myynnissä myös syksyn satoa. Muurlan koululaisten arpajaiset. Opiston ruokalassa tarjolla lounasta ja kahvia leivonnaisten kera. Pihalla tarjolla grillimakkaraa, vohveleita ja lettuja. Trubaduuri Timo Rautala esiintyy. Tilaisuuden juontajana toimii Hannu Määttänen.
Lisätietoja ja paikkavaraukset 22.8. mennessä: Hannele Nieminen, 040 043 2136, han.nieminen@gmail.com
*****************************************
Kesäkiertueen vuoden 2022 teema on Osallistu ja vaikuta. Teemaan liittyen esitellään muun muassa kaupungin vaikuttamistoimielimiä, jaetaan tietoa kaupungin eri osallisuus- ja vaikuttamiskanavista sekä -yhteistyöelimistä kuten taiteen ja kulttuurin Kulttuurikumppaneista ja liikunnan Seuraparlamentista.
Teemaa lähestytään myös taiteen keinoin. Sanataiteilija Katihanna Heikkisen ja Satu Pasion toteuttamissa korvaruno- ja runomuotokuvissa kohdataan tapahtumakävijöitä ja tallennetaan yhdessä kuultua ja koettua runomuotoon.
Myös osallistuvan budjetoinnin projekteja nähdään kesäkiertuetapahtumissa, kuten Poikki taideyhdistys ry:n matalan kynnyksen sirkustyöpajat ja esitykset koko perheelle sekä Taito Varsinais-Suomen/ Taitokeskus Salon yhteisöteos Salon monet kasvot.
Tule tapaamaan kyläyhdistysten edustajia sekä nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.
Kiertueella tavataan!
Päivitetty 10.6.2022
Yhteystiedot
Hannele Nieminen
040 043 2136