Hyppää sisältöön

Kesä yhdessä – Salossa, Kisko-päivä

La 9.7.2022 klo 12:00 - 15:00
Kiskolan piha-alue ja kirjasto
Kisko-päivää vietetään Kiskolan piha-alueella ja kirjastossa (Kiskontie 2260.).
Myyntikojuja, yhdistyksiä, musiikkia ja kahvila. Kirjasto on avoinna. Kirjastossa Ari Törmä kertoo Hirsijärven luontokuvakirjoista ja kiskolainen Olli Turunen sarjakuvakirjastaan Maahan lyöty mies klo 13. Lavalla kevyttä kesämusiikkia soittavat Rauni Rokka ja Saloha. Pallokentällä keppihevoskisat. Ilmoittautuminen keppihevoskisoihin sähköpostilla n.makelahirvonen@gmail.com. Osallistumismaksu kaksi euroa maksetaan kisapaikalla.
Klo 13-14 Hanna Saario opastaa ulkokuntoilulaitteiden käyttöä.
Kisko-päivänä Kaukurin rukoushuoneella klo 16 Hannu Brusilan tekemän Aijala -dokumenttifilmin ensi-ilta klo 16.
Lisätietoja ja paikkavaraukset: Jaana Joutsen, 040 718 3799, jaana.joutsen@gmail.com 

*****************************************
Kesäkiertueen vuoden 2022 teema on Osallistu ja vaikuta. Teemaan liittyen esitellään muun muassa kaupungin vaikuttamistoimielimiä, jaetaan tietoa kaupungin eri osallisuus- ja vaikuttamiskanavista sekä -yhteistyöelimistä kuten taiteen ja kulttuurin Kulttuurikumppaneista ja liikunnan Seuraparlamentista.
Teemaa lähestytään myös taiteen keinoin. Sanataiteilija Katihanna Heikkisen ja Satu Pasion toteuttamissa korvaruno- ja runomuotokuvissa kohdataan tapahtumakävijöitä ja tallennetaan yhdessä kuultua ja koettua runomuotoon.
Myös osallistuvan budjetoinnin projekteja nähdään kesäkiertuetapahtumissa, kuten Poikki taideyhdistys ry:n matalan kynnyksen sirkustyöpajat ja esitykset koko perheelle sekä Taito Varsinais-Suomen/ Taitokeskus Salon yhteisöteos Salon monet kasvot.
Tule tapaamaan kyläyhdistysten edustajia sekä nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.

Kiertueella tavataan!
Päivitetty 10.6.2022
Yhteystiedot
Jaana Joutsen
040 718 3799