Hyppää sisältöön

Kekribrunssi Rikalan Krouvissa Kurpitsaviikoilla

19.10. - 20.10.2024
Rikalan Krouvi
Rikalan Krouvi sisältä

Tervetuloa Rikalanmäelle nauttimaan herkullisesta ja runsaan täyttävästä Kekribrunssista.

Brunssi katetaan Krouviin, jossa tunnelma ja makuelämykset yhdistyvät luoden unohtumattoman kokemuksen. Brunssi valmistetaan puhtaista ja laadukkaista lähituottajien raaka-aineista.
Brunssi katetaan lauantaina 19.10. klo 12–15 ja sunnuntaina 20.10. klo 12–15.
Varaa paikkasi ajoissa: https://rikalankrouvi.fi/kekribrunssi/

Menu
Omenamehua Paulan omenapuutarhasta
Puolukkasmoothie (L, G)
Croissantteja (L), juurileipää ja saaristolaisleipää Heikkilän tilan jauhoista (V)
Kurpitsahummusta, omena-tyrnihilloa (V, G) ja voita (L)
Kotijuustoa Saloniemen juustolasta (G)
Salaattia, tomaattia ja kurkkua Vaanelan puutarhasta (V, G)
Keitettyjä luomukananmunia Ellun kanoista ja munista
Lehtikaali-caesarsalaattia (L)
Punakaali-coleslawta (V, G)
Maa-artisokka-omenasalaattia Paulan omenatarhasta (V, G)
Peruna-kurpitsasalaattia Rannikon puutarhasta (V, G)
Katajanmarjagraavattua lohta (M, G)
Krouvissa savustettua lohta ja omena-fenkolisalaattia (M, G)
Silli- ja silakkavalikoima (L, G)
Palvattua possua Perniön Palvista (M, G)
Voimapapuhöystöä Karviaisen tilalta (V, G)
Kurpitsa-inkiväärikakkua (L)
Omena-kaurapaistosta (V, G) ja vaniljavaahtoa (L, G)
Hinta 39 €/hlö
4–12 vuotiaat 15 €
alle 4 vuotiaat ilmaiseksi
Kekribrunssi
Päivitetty 19.9.2024
Yhteystiedot
Rikalan Krouvi
0442446590
Rikalantie 74, 24800 Salo