Hyppää sisältöön

Kaisa Mäensivu Trio @SaloJazz Kesä

La 31.7.2021 klo 18:00 - 21:00
Matildankartano, Bremerintie 4, Matilda
Salo Jazz Kesä -kiertue, Kaisa Mäensivu Trio

Kaisa Mäensivu – kontrabasso, laulu
Severi Pyysalo – vibrafoni
Joe Peri – rummut

Liput 20€ / 42€ Show & Dinner 18€ / 40€ (opisk, eläk)
17€ / 39€ (Jäsenet)
www.lippuautomaatti.fi/salojazz

Laulun ja vibrafonin harvinainen yhdistelmä luo kirkkaan ja tuoreen soundin, jonka ympärille kolme huippumuusikkoa luovat vaikuttavan ja svengaavan kokonaisuuden.

Kansainvälisestikin maineikkaan nuoren polven basisti Kaisa Mäensivun kokoamassa triossa on vankkaa kokemusta laulajien kanssa työskentelystä: newyorkilaisrumpali Joe Peri on levyttänyt Tony Bennettin kanssa, ja vibrafonisti Severi Pyysalo on työskennellyt Sarah Vaughnin kanssa.

Eri sukupolvista ja paikoista tulevat trion jäsenet juhlivat jazzmusiikin moninaisuutta ja sen tarjoamaa yhteistä kieltä. Mäensivun loistokkaasti bassolinjoillaan johtaman yhtyeen ohjelmisto koostuu trion jäsenten sävellyksistä sekä raikkaasti suomenkielelle käännetyistä jazzlauluista Mäensivun tulkitsemana.

Yhtyeen musiikkia kuullaan myös Kaisa Mäensivun uudella levyllä Hand Picked (Flame Jazz Records 2021).

Menu

Vaihtoehto 1 , L
Kolatun Juustolan juustoja, viherherukkahilloketta ja kartanon näkkäriä, hapanjuuribruschettoja Hallonmäen villitomaattilla ja West Gårdin lumikinkulla, caesar-salaatti Kallelan tilan lehtikaalista (sis. sardellia), makea hapanjuurivohvelikuppi tuoreilla marjoilla

Vaihtoehto 2 , L
Kolatun Juustolan juustoja, viherherukkahilloketta ja kartanon näkkäriä, hapanjuuribruschettoja Hallonmäen villitomaattilla ja kauden sienillä, caesar-salaatti Kallelan tilan lehtikaalista, makea hapanjuurivohvelikuppi tuoreilla marjoilla.

Lisäksi saatavilla gluteenittomana ja vegaanisena versiona ennakkotilauksesta

SaloJazz Kesä -kiertue suuntaa heinä-elokuussa neljälle Salon kylälle. Konserttisarjan esiintyjinä kuullaan sekä suomalaisen jazzin kentällä paikkansa vakiinnuttaneita konkareita että tuoreita ääniä ja kasvoja.

Yhteistyössä: Salon Kulttuuripalvelut, SKR, Suomi Musiikki Live

Päivitetty 28.5.2021
Yhteystiedot
SaloJazz ry
044-2405219