Hyppää sisältöön

Julian Burdock (UK)

To 18.7.2024 klo 21:00 - 23:00
Tapahtumaravintola Musine
Esiintyjä kitaroiden ympäröimänä

Julian Burdock on lontoolainen blues/rock/soul kitaristi-laulaja-säveltäjä, joka on ollut British Blues Awards -gaalassa ehdolla eri kategorioissa jopa 10 kertaa ja voittanut British Blues Awards palkinnon kerran. Turun Sanomat kutsui kultturisivujensa pääuutisessa Juliania Brittibluesin kätketyksi jalokiveksi, ja Julian soitti Turussa loppuunmyyden konsertin keväällä 2024.

Julianin ja Lontoossa asuvan suomalaisrumpali Kari Paavolan duo on mieletön konserttikokemus, josta löytyy bluesia, funkkia, uskomatonta kitarataiturointia sekä sävellyksiä niin Hendrixiltä, Beatlesilta kuin myös Julianin omasta kynästä.

Julian on tehnyt yhteistyötä seuraavien maailman huippujen kanssa ja esiintyy koko ajan ympäri maailmaa: Seal, Dave Stewart, Pee Wee Ellis, Beverly Knight, Vanessa Haynes, Bonnie Tyler, Jocelyn Brown jne.

Suomipressiä keväältä 2023 Soundi-Lehdestä. https://www.soundi.fi/uutiset/julian-burdock-suomeen/

Julianin konsertit ovat sekoitus klassikoita, bluesia, soulia ja alkuperäiskappaleita hänen paljon kiitosta saaneilta 24 Pesos -yhtyeen levyiltä.

Kuuntele Spotifyssä

Kuuntele YouTubessa

Liput 18 €. Liput voit hankkia myös Lippu.fi:stä: https://www.lippu.fi/event/julian-burdock-musine-18790196/

Ravintola avoinna ennen keikkaa ruokaileville. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä: https://www.musine.fi/poytavaraus

Päivitetty 21.6.2024
Yhteystiedot
040 187 3878
Horninkatu 17, 24100 Salo
https://musine.fi/