Hyppää sisältöön

Joulun taikaa joogaretriitti Mathildedalissa

9.12. - 10.12.2023
Mathildedal Kankirautavarasto
Ikkunalaudalla tuikkukynttilöitä ja jouluvaloja talvisessa Mathildedalissa

Joulun taikaa joogaretriitti 9.-10. joulukuuta, Mathildedal

Joulun taikaa -tunnetko, miten joulun taika hiipii sydämiin iltojen pimentyessä, joululauluja kuunnellessa, kynttilää polttaessa, jouluisia tuoksuja haistellen, kuusen koristeita katsoessa tai hetkeksi pysähtyen -vain tunnelmia kuunnellen ja aistien. Anna jouluisen retriitin johdattaa sinut näihin ihaniin energioihin, rauhaan, rakkauteen, kiitollisuuteen, ennen joulukiireitä. Joulun taikaa retriitillä teemme matkan kokonaisvaltaiseen rauhaan, kiitollisuuteen ja siihen olotilaan mitä sinulle tämä vuoden aika merkitsee, tuntuu, tuoksuu, kuulostaa. Keskellä pimeintä vuodenaikaa tuomme valoa olemuksiimme, olotilaamme ja tuntemuksiimme. Tule aistimaan ja tuntemaan Joulun Taikaa.

Soundful Yin®-Yoga yhdistää kaksi kehoa huoltavaa ja hoitavaa kokemusta yhteen: yinjoogan ja äänimaljat. Soundful Yin®-Yogaa eli pitkäkestoisia lempeitä venytyksiä äänimaljojen harmonisessa äänimaailmassa ja maljojen värinä ja ohjaajan intuitiivinen kosketus kehollasi vievät sinut rentoutumiseen ja mielen rauhaan. Tämä tunti saa sinut unohtamaan ajantajun, rentoutumaan täydellisesti niin kehon – mielen -kuin syvemmän olemuksesi osalta. Jotta jokainen voi kokea yksilöllisen rentouden, rauhan ja ihanan olotilan, liittyy seuraamme lempeä ja intuitiivinen ohjaajakollega Marianne Kuusisto.
Olet lämpimästi tervetullut Joulun taikaa -retriittiin Mathildedalin jouluiseen kylään. Kylään laskeutuu joulu, rauhallisuus ja tunnelma. Tule kokemaan, nauttimaan, aistimaan joulun taikaa viikonlopun aikana, tarjoamistamme joogahetkistä, hyvästä ruoasta, rentoutumisesta tai vain olemisesta.

Jouluinen joogaretriitti sisältää viisi ohjattua kokonaisuutta: kaksi aamujoogaa, Soundful Yin®-Yogaa ja äänimaljarentoutuksia ja saunajoogaa halukkaille.

Tapahtuman nettisivut

Tapahtuman facebook sivut

Retriitin hinta on 288 euroa /hlö sis. alv.
Paikkoja on rajoitetusti, minimi on 4 ja maksimi 12

Ilmoittautumiset:

info@hoitolakukkuvilla.com

Lisämaksusta:

Majoitus Hotelli Mathildedal
1 hengen huone 128 € /1 hlö /1 yö, 228 € /1 hlö /2 yö
2 hengen huone 182 € /2 hlö /1 yö tai 328 € /2 hlö /2 yö
info@mathildedal.fi koodilla JOOGARETRIITTI

Majoitus Mathildan Marina
1 hengen huone /1 yö 125 euroa, 2 yötä 225 euroa
2 hengen huone /1 yö 164 euroa, 2 yötä 295 euroa
info@mathildanmarina.fi

Tervetuloa jouluiseen Mathildedaliin

Päivitetty 16.10.2023
Yhteystiedot
Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Kukkulinnantie 11
25210 VARTSALA