Hyppää sisältöön

Joulujazz @Marina – Sanni Orasmaa live

La 10.12.2022 klo 20:00 - 20:45
Mathildan Marina
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.
Sanni Orasmaa jazz jazzlaulaja music mathildedal
Upea jazzlaulaja Sanni Orasmaa tarjoilee Marinan perinteisessä, tunnelmallisessa joulujazzissa jouluisia klassikoita ja uusia sävellyksiä vanhoihin suomalaisiin jouluaiheisiin teksteihin.
New Yorkissa vuosina 2000-2007 asunut Sanni Orasmaa on eräs maamme kiinnostavimpia jazzartisteja. Monipuolisuudestaan ja improvisaatiokyvystään tunnettu laulaja on tehnyt Suomessa tiivistä yhteistyötä muun muassa RinneRadion ja Mika Pohjolan kanssa. Ulkomaisista nimistä mainittakoon George Gruntz, Ron McClure ja Charlie Hunter sekä useat teatteri- ja tanssiproduktiot eurooppalaisissa instituutioissa. Orasmaa kirjoitti ja toteutti sävelmaailman saksalaisen ohjaajan Dieter Dornin näytelmään Alkestis Münchenin Residenz Theaterin suurelle näyttämölle.
Suomusjärvellä asuva Sanni Orasmaa on tehnyt uraa klubeilla ja festivaaleilla Pohjoismaiden lisäksi Euroopassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Hän on toiminut opettajana kotimaisten oppilaitosten ohella muun muassa Brooklynin konservatorion jazzosastolla.
Tällä hetkellä Orasmaa toimii Münchenin musiikkikorkeakoulun jazzosaston laulun lehtorina.
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen sähköpostilla info@mathildanmarina.fi tai soittamalla numeroon 02 2502 432.
Kuva: Maarit Kytöharju
Tutustu esiintyjään
Päivitetty 8.11.2022
Yhteystiedot
Mathildan Marina
02 2502 432
Ruukinrannantie 4, Mathildedal
https://www.mathildanmarina.fi/