Hyppää sisältöön

JoogaPäivä 26.3.2023 @Angelniemi

Su 26.3.2023 klo 13:00 - 20:00
Angelniemen Seurojentalo
joogapäivä 26.3.2023
joogasali ja mattoja

Tervetuloa JoogaPäivään 26.3.2023

Päivä, jolloin voit rauhassa keskittyen nauttia erilaisista joogatunneista, keskittyä enemmän olemiseen, kuunnella kehosi tunnelmia, rauhoittaa mielesi ja vain olla, välillä tekemättä mitään. Tammikuinen JoogaPäivä käynnisti uuden vuoden ja palautteen mukaan täytti odotukset. Anna keväälle rauhallisempi suunta ja tule nauttimaan JoogaPäivästä, johon sisältyy yli kuusi tuntia joogaa ja äänimaljoja. Osallistumalla koko päivän ohjelmaan varmistat itsellesi paikan haluamallesi tunnille edullisempaan hintaan. Katso lähemmin tuntien kuvaukset, hinnat sekä tarjoushinta koko päivään osallistumisesta, päivän ohjelma sekä käytännön asiat ja varaa nyt itsellesi paikka maaliskuun JoogaPäivään. 

13.00 LEMPEÄ JOOGA 75 MIN
Lempeä joogatunti soveltuu lajiin ensi kertaan tutustuville ikään ja sukupuoleen katsomatta kuin myös aikaisemmin jooganneille aamuharjoitteluksi. Tunnilla tehdään hengityksen tahtiin liikkeitä, kehoa liikuttaen ja venyttäen päälaelta aina jalkapohjiin saakka. Tunnin alussa ja lopussa tehdään rentoutuminen, jossa kuunnellaan kehon tuntemuksia, rauhoitetaan mieltä ja annamme itsemme vain olla.

HINTA 20€

14.30 VINYSA FLOW 75 MIN
Vinysa Flow -tunti soveltuu aikaisemmin jooganneille, aurinkotervehdyksiä ja erilaisia soturi-asanoita tehneille. Vinysa Flow on hengityksen tahtiin tehtäviä soljuvia liikkeitä keholle, jotka voivat olla aloitteleville joogeille hieman raskaampia. Tunnin alussa ja lopussa tehdään rentoutuminen, jossa kuunnellaan kehon tuntemuksia, rauhoitetaan mieltä ja annamme itsemme vain olla.

HINTA 20€

16.00 3H ERIKOISPITKÄ YINJOOGAHARJOITUS
Kolmen tunnin erikoispitkällä tunnilla sinulla on aikaa nauttia, rentoutua ja antaa yinjoogan viedä sinua rentoutuneeseen kehoon, virtaavaan hengitykseen ja mielen rauhaan. Hengityksen lempeän liikkeen avulla availet, hoivaat, hoidat ja huollat kehon kireyksiä, tukoksia. Yinjooga soveltuu kaikille, ikään tai sukupuoleen katsomatta, omaa kehoa kuunnellen, kunnioittaen ja lempeydellä asanoissa edeten. Asanoissa olemme noin 3-5 minuuttia, jolloin lihakset rentoutuvat ja venytys syvenee hengityksen virtaavan ja rauhallisen liikkeen avulla. Yinjooga on antautumista, ei suorittamista, lempeää, rauhallista ja jopa meditatiivista, kun kehosi, hengityksen ja mielen avulla laskeudut tilaan, jolloin aika häviää. Ajankulua et huomaa, vaan tunnin päätyttyä ihmettelet miten kolme tuntia voi mennä huomaamatta, pysähtyen, nauttien tähän hetkeen, vain olemalla. Tunnin alussa ja lopussa tehdään rentoutuminen, jossa kuunnellaan kehon tuntemuksia, rauhoitetaan mieltä ja annamme itsemme vain olla.

HINTA 35€

19.15 SOINTUKYLPY TIIBETILÄISILLÄ ÄÄNIMALJOILLA JA SYVÄRENTOUTUS 45 MIN
Anna illan ja päivän päätteeksi äänimaljojen tuudittaa itsesi rentoutumisen tilaan, jossa hengitys ja mieli rauhoittuvat sekä ajantaju katoavat. Hengähdä vielä ja anna päivän harjoitusten laskeutua kehosi rauhaan ja tunne niiden vaikutus kehollasi. Anna syvän rentouden tilan laskeutua kehoosi, mieleesi ja sielusi tasolle. Maljojen vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme.

HINTA 15€

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:

Paikkana meillä on ihanan energinen ja sympaattinen Angelniemen Seurojentalo, Kokkilantie 775, 25230 Salo. Angelniemeen on matkaa Turusta 45 min ja Salosta 20 min.

Tuntien aikana pääovi on suljettu ja se avataan 10 min ennen seuraavan tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla. Voit ottaa mukaasi syötävää, jääkaappi ja mikro ovat käytettävissä. Tarjolla on teetä päivän aikana.

Olemme vanhassa talossa, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa ja villasukat vakiovarusteena. Otathan mukaasi oman täysipitkän joogamaton, vesipullon ja viltin sekä jos omistat joogatiilet ja joogatyynyn. Saatavana myös lainaksi.

OHJAAJA:

Katja Toivonen on lempeä, rauhallinen ja ihanan energian luova joogaopettaja. Hän on valmistunut joogaopettajaksi 2011, Soundful Yin®-Yoga -ohjaajaksi 2021, äänimaljahoitajaksi 2017 sekä useita koulutuksia fyysisen ja energia kehon huoltoon ja hyvinvointiin.

ILMOITTAUTUMINEN:

Varaathan itsellesi paikan soittamalla 040 756 4700/Katja tai lähettämällä viestiä info@hoitolakukkuvilla.com. Näin varmistat itsellesi varmasti paikan upeaan päivään. Maksimimäärä tunneille on 12 henkeä ja minimi päivän toteutumiseen on 4 henkeä tai ylivoimaisen esteen sattuessa, tällöin maksetut varausmaksut peruutetaan täysimääräisesti. Jos JoogaPäivä peruuntuu esim. mahdollisten koronavirukseen liittyvien viranomaismääräysten vuoksi, palautetaan maksetut maksut täysimääräisesti. Ilmoittautuminen on sitova, jonka voit peruuttaa ilmoittautumisen määräaikaan 13.3.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@hoitolakukkuvilla.com.

HINTA:

Kun osallistut koko päivän ohjelmaan, on hinta 80€ (norm. 90 eur) ja jos valitset yksittäisen tunnin on sen hinta ilmoitettu kuvauksen yhteydessä. Osallistumalla koko päivään varmistat itsellesi haluamasi tunnin edulliseen hintaan. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum), käteinen tai tilille suoritus.

Huom! Äänimaljarentoutukseen ei voi käyttää liikuntaseteleitä.

JoogaPäivään osallistuminen on maksettu 24.3.2023 mennessä, kerro ilmoittautumisen yhteydessä maksutapasi.

Paikkana meillä on Angelniemen Seurojentalo osoitteessa Kokkilantie 775, Angelniemi.

Laita viestiä info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700 / Katja.

Tapahtuman facebook-sivu.

Lämpimästi tervetuloa,

Katja

Lue lisää tunnista
Päivitetty 24.1.2023
Yhteystiedot
Katja Toivonen, Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Kukkulinnantie 11
25210 Vartsala
https://hoitolakukkuvilla.com