Hyppää sisältöön

JoogaPäivä 17.12. Angelniemi

Su 17.12.2023 klo 14:00 - 18:45
Angelniemen Seurojentalo

Tervetuloa JoogaPäivä 17.12. Angelniemi

Tervetuloa suosittuun JoogaPäivään Angelniemeen (Kokkilantie 775, 25230 Salo), päivä, jolloin voit rauhassa keskittyen nauttia erilaisista joogatunneista, pysähtyen enemmän vain olemiseen, kuunnella kehosi tunnelmia, rauhoittaa mielesi ja vain olla, välillä tekemättä mitään sen ihmeempää. Tunnet miltä tuntuu osallistuminen minimuotoiseen joogaretriittiin, kun keho saa erilaisia joogaharjoituksia, ei vain tunnin vaan hieman enemmän. Miltä kehossasi tuntuu Lempeän joogan jälkeen, kun teemme virtaavan hengityksen tahdissa joogaharjoitusta ja miten keho on vastaanottavaisempi, venyvämpi ja notkeampi pidempään ihanaan yinjoogaan. Millainen ihana olotilasi valtaa illalla, kun päivän kaikki harjoitteet saavat laskeutua kehosi tietoisuuteen, hengityksen ja mielen rauha valtaavat sinut.

Anna itsellesi lahja ennen joulukiireitä, aikaa rauhoittua ja nauttien JoogaPäivästä, johon sisältyy lempeää joogaa, kahden tunnin yinjoogaharjoitus ja tunnin äänimalja rentoutusta. Osallistumalla koko päivän ohjelmaan varmistat itsellesi paikan haluamallesi tunnille edullisempaan hintaan. Katso lähemmin tuntien kuvaukset, hinnat sekä tarjoushinta koko päivään osallistumisesta, päivän ohjelma sekä käytännön asiat ja varaa nyt itsellesi paikka ihanaan joulukuiseen JoogaPäivään.

  • 14.00 – 15.15 Lempeä jooga, hinta 20€
  • 15.30 – 17.30 Kahden tunnin yinjoogaharjoitus, hinta 30€
  • 17.45 – 18.45 Sointukylpy ja syvärentoutus äänimaljoilla, hinta 20€

Luethan sivuiltani tuntikuvaukset ja tarkemmat tiedot. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan ja rentoutumaan ennen joulun tohinoita. Ohjaajana Katja Toivonen (joogaopettaja, äänimaljahoitaja).

Tapahtuman nettisivut

Facebook

Varaathan itsellesi paikan soittamalla 040 756 4700/Katja tai lähettämällä viestiä info@hoitolakukkuvilla.com. Näin varmistat itsellesi varmasti paikan upeaan päivään. Maksimimäärä tunneille on 14 henkeä ja minimi päivän toteutumiseen on 4 henkeä.

Kun osallistut koko päivän ohjelmaan, on hinta 60€ (norm. 70 eur) ja jos valitset yksittäisen tunnin on sen hinta ilmoitettu kuvauksen yhteydessä. Osallistumalla koko päivään varmistat itsellesi haluamasi tunnin edulliseen hintaan. Maksuvälineinä käyvät kortit, MobilePay, liikuntasetelit (Epassi, Edenred ja Smartum), käteinen tai tilille suoritus.

Tervetuloa ihanaan Angelniemeen,
Katja

P.S. Tunnin jälkeen ehdit vielä pulahtamaan ja saunomaan Kokkilaan, lue lisää.

Päivitetty 8.11.2023
Yhteystiedot
Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Hoitola Kukkuvilla
Kukkulinnantie 11
25210 VARTSALA