Hyppää sisältöön

Ihminen ja ympäristö – valokuvanäyttely Förby Marinassa

9.7. - 28.7.2024
Pop-up näyttelytila Krångelkulla, Förby Marina
Korjaamo. Tyhjä vanha tehdashalli, jonka pikkuruutuisista ikkunoista paistaa valo tilan lattialle. Yksi henkilö seisoo ikkunan luona.

Förbyn pienvenesataman pop-up-näyttelytila Krångelkullassa on tänä kesänä esillä Salon kansalaisopiston valokuvausryhmän kokoama näyttely Ihminen ja ympäristö.

Valokuvausryhmän kevään projektin inspiraationa on ollut kiinalaisen Chen Jiagangin Veturitallissa ollut näyttely. Näyttelyssä olevat valokuvat on kuvattu Salossa Förbyn kalkkitehtaan vanhoissa rakennuksissa, Korvenmäen ekovoimalassa ja entisessä Koulukaluston tehtaan kiinteistössä. Kiinalaisen esikuvan tapaan kuvauksissa oli mukana malleja.

Ryhmän opettajana toimii särkisalolainen taiteilija Andréa Vannucchi. Ryhmä on jo aiemmin toteuttanut monenlaisia valokuvausprojekteja kansalaisopiston kursseilla.

Näyttelyssä olevien töiden kuvaajat ovat Timo Hammar, Minna Ihalmo-Isojunno, Ari Kymäläinen, Heidi Landström, Johanna Mannström, Markus Moisio, Auli Nummila, Sari Reiman, Juho Sjöberg ja Jaana Valkonen.

Pop-up näyttelytila Krångelkulla
Förbyn satama
Irmer Stenbergin tie 4
25640 Förby

Avoinna 9.–28.7.2024 kello 11–17

Päivitetty 3.7.2024
Yhteystiedot
Café Vinssi / Nina Nummentalo
040 828 3721
Krångelkulla pop-up näyttelytila
Irmer Stenbergin tie 4, 25640 Förby