Hyppää sisältöön

Hei Joulu! -musikaali

La 9.12.2023 klo 18:00 - 19:30
Uskelan kirkko, Salo
kolme lasta sinisellä taustalla

Hei Joulu -musikaalissa yhdistyy Luukkaan kertoma jouluevankeliumi nykypäivän lasten ja nuorten maailmaan. Aikamatkalaiset oivaltavat seikkailunsa aikana, mikä on joulun todellinen lahja: rakkaus, joka on valmis antamaan omastaan toisille.

Uskelan kirkossa musikaalissa esiintyvät lapsikuorot Allegro ja Crescendo, nuorisokuoro Diskantti, bändi ja nuoret näyttelijät. Tämä esitys on erityisesti ensi vuoden riparilaisille ja heidän huoltajilleen, mutta mahtuu kirkkoon hyvin muitakin. Musikaali päättyy lyhyeen ehtoollishetkeen, jonka aikana lauletaan yhdessä joululauluja.

Turkulainen kirjailija Tytti Issakainen on kirjoittanut laulujen sanoitukset ja musikaalin käsikirjoituksen. Laulut on säveltänyt Pekka Simojoki ja sovittanut Timo Lehtovaara. Kolme koululaista seikkailee ensimmäisessä joulussa. He kohtaavat keisari Augustuksen sanansaattajan, Joosefin, Marian, paimenet, enkelit ja Jeesus-lapsen. Joulun tarina kerrotaan mukaansa tempaavan kuorolaulannan, afrikkalaisten rytmien ja räpin siivittämänä.

Vapaa pääsy.

Päivitetty 17.11.2023
Yhteystiedot
Salon seurakunta
0447745291
https://salonseurakunta.fi