Hyppää sisältöön

Haastepyöräily vapusta juhannukseen

1.5. - 25.6.2023
Salo

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään Salossa!

Haastepyöräily -kampanja vapusta juhannukseen 1.5.-25.6.2023.

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocrosspyörä, laatikko-pyörä, soveltavan liikunnan pyörät, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella, myös Salossa. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista. Edellisvuosina Haastepyöräily mobiili-sovellusta käyttäneet saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy se uudesta mobiilista haku toiminnan kautta.

Toimintaohje

Kirjaa päivittäinen liikkumisesi kilometreinä mobiilisovellukseen (ladattavissa sovelluskaupasta nimellä Liikkuen läpi vuoden), ellei sinulla ole mahdollisuutta kirjata kilometrejä mobiilisovellukseen, voit täyttää pyöräilysuorituksesi alla olevaan lomakkeeseen ja palauttaa sen liikunta@salo.fi tai lähimpään kirjastoon tai liikuntatoimiston postilaatikkoon (os. Perniöntie 7) 28.6. mennessä.

Haastepyöräilykortti 2023 (pdf) (131,30 Kt)

Taustaa

Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuus Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa on Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.
Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan ja merkkaamaan 18 eri liikuntalajilla tehdyt suoritukset Liikkuen läpi elämän mobiilisovellukseen. Näin
ollen osallistuja voi seurata omaa liikuntahistoriaa ympäri vuoden sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin (pyöräily ja maastopyöräilyn kilometrit lasketaan Haastepyöräily kampanjan kuntakisaan, muut suoritukset näkyvät omassa liikuntahistoriassa).
Salo hyppää mukaan nyt haastepyöräily -kampanjaan ja on jatkossa mukana kaikissa kolmessa (Talviliikkuja, Haastepyöräily, Syysliikkuja) kampanjassa.

Haastepyöräily
Päivitetty 25.4.2023