Hyppää sisältöön

Ethno Finland

To 5.8.2021 klo 18:00 - 19:30
Rikalanmäen kesäteatteri, Rikalantie 74, Halikko,

Tämän kesän erikoisuus Rikalanmäen Teatterivintillä on Ethno Finland -leirin orkesteri!

Suomen Kansanmusiikkiliiton järjestämä leiri on suunnattu nuorille muusikoille ympäri maailman. Se järjestetään Nummelan Päivölässä 29.7.-5.8. Leirin osallistujat opettavat viikon aikana toisilleen musiikkia omasta kulttuuristaan ja kokoavat niistä huikean kokonaisuuden Rikalanmäen konserttiin torstaina 5.8. klo 18! Vielä ei kukaan tiedä konsertin sisältöä tarkalleen, mutta jo viiden vuoden kokemuksella tämä Kaustisen festivaalinkin päälavalla yleisöä villinnyt jengi ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Tervetuloa mukaan matkalle maailman ympäri kansainvälisen, huikean vauhdikkaan, ja yllätyksellisen riemukkaan porukan kanssa!

Ethno on vuonna 1990 perustettu, 13-30-vuotiaille muusikoille suunnattu kansanmusiikin ja maailmanmusiikin koulutusohjelma (Järjestäjä JM International), jonka tehtävänä on elvyttää ja pitää yllä maailmanlaajuista kulttuuriperintöä. Yli kahdessakymmenessä maassa toimiva Ethno perustuu kulttuurienväliseen vuoropuheluun ja vertaisoppimiseen, jonka myötä nuoret muusikot opettavat toisilleen musiikkia omasta kulttuuristaan.

Rikalanmäen kesäteatteri on ilmastoitu sisätila

Päivitetty 19.5.2021
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
https://www.teatteriprovinssi.fi
Lippumyymälä:
Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum keskus
Esityspaikka:
Rikalanmäen kesäteatteri Teatterivintti, Rikalantie 74, Halikko