Hyppää sisältöön

Broadway – Musikaalihelmiä

La 23.9.2023 klo 18:00 - 20:00
Teatteri PROvinssi Päänäyttämö, Salorankatu 5-7, ovi 3 Astrum keskus

Reeta Vestman ja Mikael Saari
Konsertin kapellimestarina on Anastasia-menestysmusikaalistakin tuttu Marko Hilpo

Sopraano Reeta Vestman ja tenori Mikael Saari ihastuttavat “Broadway – Kaiken se kestää” -konserttikiertueella. Upeassa musikaalikonsertissa kuulet ihastuttavia lauluja niin maailman estradeilta (mm. Les Misérables, West Side Story, Sound of Music) kuin kotimaan musikaaleista: kaikki kappaleet suomeksi laulettuina! Herkkiä duettoja ja riehakkaita rytmejä, suuria tunteita. Konsertin nimeen nostettu laulu on artistien uusi yhteislevytys kotimaan menestysmusikaalista “Huomenna minä lähden”.

Suomen valovoimaisimmat musikaalitähdet yhdistävät voimansa syksyn 2023 musikaalikonserttikiertueellaan Broadway – Lavea tie.

Mikä yhdistää sopraano Reeta Vestmania ja tenori Mikael Saarta? Molemmat ovat tunnettuja lukuisista musikaalipäärooleistaan, laajoista äänialoistaan ja eri tyylien hallitsemisesta sekä Linnan juhlista, joiden solistina molemmat ovat esiintyneet miljoonien tv-katsojien edessä. Mutta ennen kaikkea heidät tunnetaan rakkaudestaan musiikkiin, tarinoihin ja esiintymiseen – tule todistamaan sitä, kun nämä karismaattiset näyttelijä-muusikot antavat lavalla kaikkensa.

Broadway – Kaiken se kestää -musikaalikonsertissa kuulet rakastetuimpia musikaaliklassikoita suomeksi. Tuttujen Broadway-musikaalikappaleiden lisäksi (mm. Les Misérables, West Side Story, Sound of Music) luvassa on myös kappaleita suomalaisista kantaesityksistä, kuten keväällä 2023 julkaistava artistien ensimmäinen yhteinen singlejulkaisu Kaiken se kestää (Magnum Music) musikaalista Huomenna minä lähden.

Nauti herkistä duetoista ja riehakkaista rytmeistä, suurista tunteista sekä laulullisesta virtuositeetista loistavan bändin säestyksellä!

www.teatteriprovinssi.fi

Päivitetty 14.4.2023
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum-Keskus