Hyppää sisältöön

Anne Kuntsi: Luonnollisesti luonnosta

11.9. - 21.11.2021
www.teijonmasuuni.fi
Tapahtuma on huomioinut täysin saavutettavuuden.

Anne Kuntsi: Luonnollisesti luonnosta 11.9.-21.11.2021 Teijon Masuunin aulassa ja kahvilassa

Anne Kuntsin Luonnollisesti luonnosta -näyttelyssä on esillä taiteilijan ”luonnonmukaisesti tehtyä taidetta”; ekopainantatöitä ja maalauksia.

”Ekopainantasarjan teokset ovat luonnonmukainen tapa tehdä taidetta, luontoa kunnioittaen. Ne ovat uniikkeja yksittäisiä kappaleita, täynnä luonnollisia tunteita ja transformaatiota. Teokset kutsuvat pysähtymään, tutkimaan ja aistimaan. Kaikki ei paljastu heti katsomalla. Ne kutsuvat avamaan sydäntä, herättelevät sisäistä näkökykyä ja lapsenomaista viattomuutta. Teokset kuvaavat matkaa nähdä omat haavat ja haavoittuvaisuuden ja niiden yli pääsemisestä. Koen, että se on meidän nyt nähtävä ja tehtävä itse. Eli matka päästä sydämeen.

Töiden keskellä menee painauma/jako, jolle on oma merkitys; liikkuminen kahden maailman välissä sekä kahtia jakautunutta maailmaa. Tässä ajassa on tärkeää pysyä omassa sydämen voimassa ja tietoisuudessa, sillä joka puolelta tulvii erilaista informaatiota. Aina voi kysyä mikä resonoi sinun oman sydämesi kanssa. Näyttelyssä on mukana myös värikkäitä maalauksiani.”

Tällä hetkellä Uudessakaupungissa työskentelevä Anne Kuntsi on toiminut luovuuden ja Vedic Art -kouluttajana ja maalausretriittien vetäjänä vuodesta 2009 ja hän on järjestänyt retriittejä myös Ranskassa ja Kreetalla. Kuntsi toimii Uudenkaupungin kuvataideseuran sihteerinä, ja on ollut mm. Espoo Artin hallituksessa ja Uudenkaupungin Kuvataideseuran hallituksessa mukana. Anne Kuntsin taidetta on mm. kirjankansikuvituksissa, korteissa, kalentereissa, musiikkivideolla sekä yksityiskodeissa ja yrityksissä. Hänellä on ollut n. 20 yksityisnäyttelyä, ja hän on ollut myös useissa yhteisnäyttelyissä mukana. Kuntsi on maalannut akryyli-, öljy- ja temperaväreillä ja myös grafiikan monet tekniikat ovat tulleet tutuiksi.

www.annekuntsi.fi
https://www.instagram.com/annekuntsi

Päivitetty 8.9.2021
Yhteystiedot
Teijon Masuuni
0500 476406
Telakkatie 17
25570 Teijo, Salo
https://www.teijonmasuuni.fi