Hyppää sisältöön

Amadeus Lundberg-konsertti

Su 30.10.2022 klo 15:00 - 17:00
Teatteri PROvinssi Päänäyttämö, Salorankatu 5-7, ovi 3 Astrum keskus

Säestys:
Samuli Jokinen – haitari, piano
Lotta Marie – viulu

Suomalaisten kevyen musiikin ystävien kestosuosikiksi noussut Amadeus Lundberg saapuu konsertoimaan Saloon huhtikuussa. Tämä koko kansan tuntemaksi laulajaksi ponnistanut monipuolinen ja karismaattinen artisti nähdään Teatteri PROvinssin lavalla.
Amadeus Lundberg esittää konsertissaan kauneimpia rakkauslauluja sekä monia ikivihreitä suomalaisia ja kansainvälisiä sävelmiä, kuten Besame mucho, romanssi ja con te partiro.

– Romantiikka on lähellä sydäntäni ja haluan tarjota yleisölle kauniita hetkiä rakkauden äärellä. Konsertin päätyttyä huomaat, että vaikka laulu hetkeksi vaikenee, tunteet jäävät elämään, Amadeus toteaa.

Lundbergia säestävät tässä tunnelmallisessa ja intiimissä konsertissa haitaristi ja pianisti Samuli Jokinen, sekä sellisti Heini Mielonen.

Amadeus Lundberg on julkaissut kymmenen vuotta kestäneen uransa aikana kaikkiaan viisi sooloalbumia. Hänet on nähty suurilla lavoilla isojen orkestereiden solistina yhtä lailla kuin pienissä ja akustisissa tilaisuuksissa. Lundbergin ohjelmistoon kuuluu erityisen paljon vanhojen suomalaisten mestarien lauluja.

Päivitetty 24.9.2022
Yhteystiedot
Teatteri PROvinssi
0440520260
Salorankatu 5-7, ovi 3, Astrum keskus
https://www.teatteriprovinssi.fi