Hyppää sisältöön

Äänimaljarentoutus tiibetiläisillä maljoilla

Su 4.12.2022 klo 18:30 - 19:30
Angelniemen Seurojentalo
Äänimaljarentoutus
Äänimaljarentoutus

Anna äänimaljojen tuudittaa itsesi rentoutumisen tilaan, jossa hengitys ja mieli rauhoittuvat sekä ajantaju katoaa. Hengähdä hetki ennen tulevaa viikkoa ja anna itsellesi tilaisuus ladata akkuja ja uusia energioita nauttien joulukuun voimaannuttavista tunnelmista ja energioista.

Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Hoitaja asettaa maljan kehon päälle ja napauttaa iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä.
Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen, rauhoittumiseen ja kontaktin luomiseen sisäiseen ääneen, stressihormonitason laskemiseen, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

Tervetuloa nauttimaan, rentoutumaan ja vain olemaan.

Tunnin hinta 20 eur, sis alv.

Maksuväleinä MobilePay, kortit ja käteinen.
(Liikuntasetelit eivät käy tälle tunnille).

Rentoutukseen tarvitset joogamaton, tyynyjä, lämmintä vaatetta/kerrospukeutuminen ja viltin unohtamatta niitä villasukkia.

Paikkana meillä on Angelniemen Seurojentalo osoitteessa Kokkilantie 775, Angelniemi.

Laita viestiä info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700 / Katja.

Tapahtuman facebook-sivu.

Lämpimästi tervetuloa.

Lue lisää tunnista
Päivitetty 11.11.2022
Yhteystiedot
Katja Toivonen, Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Kukkulinnantie 11
25210 Vartsala
https://hoitolakukkuvilla.com