Hyppää sisältöön

Äänimaljarentoutus kukkien keskellä

Ti 23.4.2024 klo 18:30 - 19:30
Ketomäen puutarha
Kukkia kasvihuoneessa
Violetteja kukkia

Äänimaljarentoutus kukkien keskellä

Anna kukkien tuoksun, ulkoilman äänien sekä kasvihuoneen lämmön viedä sinut jo etukäteen matkalle tulevaan kesään ja lämpöön. Kasvihuoneethan lämpiävät keväällä joka tapauksessa, miten ihana ajatus, kun voimme yhdistää kukkien tuoman energian ja nauttia rentoutuksesta erilaisessa miljöössä – aivan kun olisit ulkosalla, mutta et kuitenkaan ole.

Kun aistisi täyttyvät kukkien väreistä, tuoksuista ja energiasta sekä kuulet ulkomaailman ääniä, lintujen lauluista maatilan ääniin, vie rentoutus sinut uudenlaiseen tilaan. Makoilemme ulkokäyttöön soveltuvien alustojen päällä (saat tarvittaessa lainaksi), jolle voit asettaa oman joogamattosi. Kasvihuoneessa olemme luontoäidin välittömässä syleilyssä eli auringon paisteessa lämpötila nousee ja pilvisenä laskee. Nautimme myös mahdollisen sateen ropistessa katon pintaan. Keväinen sää tuo oman mausteensa, mutta kasvihuoneessa on lämmintä ja varsinkin, jos aurinko pilkottaa, hyvinkin +20 astetta. Ja jos ulkosalla on nollassa, on sisälämpötila kuitenkin +20 astetta.

Kukkien väriloistoa voit ihailla ennen tuntia tai tunnin jälkeen ja jos jokin kukka mukaasi haluaa lähteä, sekin onnistuu. Ketomäen puutarhassa löytyy seitsemän kasvihuonetta tulvillaan kevään ja kesän kukkaloistoa. Lue lisää tapahtuman sivuilta tai facebookista.

NETTISIVUT

FACEBOOK

Tunnin ohjaa äänimaljahoitaja Katja Toivonen.

Varaathan paikkasi ajoissa, sillä tämä kokemus on ainutkertainen ja viime vuoden suosio sen jo osoitti. Äänimaljarentoutus toteutuu yhden kerran 23.4.2024, joten varmistathan paikkasi tähän upeaan kokemukseen.

VARAUKSET:
info@hoitolakukkuvilla.com tai numeroon 040 756 4700

PAIKKA:
Ketomäen puutarha, Isohiidentie 300, 25370 PERTTELI

HINTA:
20€/hlö ja maksuvälineinä käyvät MobilePay, tilille, kortit ja käteinen.

Tervetuloa aistimaan, tuoksuttelemaan, näkemään ja kuulemaan kevään ja aavistus kesän tunnelmia.

Päivitetty 2.4.2024
Yhteystiedot
Hoitola Kukkuvilla
0407564700
Kukkulinnantie 11, 25210 Vartsala
https://www.hoitolakukkuvilla.com/